**Magdas scrapbooking**

Vi har allt du behöver för att själv göra personliga album och kort

 • Annonser
 • Veckans innehåll

  Vecka 48
  Må: Utmaning
  Ti: Tisdagstipset - Embossa
  On: Ego - Journaling av din bästa vän
  To: Tekniktipset - Arbeta med kanterna
  Fre: Recept - Kort/tags àla Tim Holtz
  Lö: Kulturellt - Beverly Hills 90210
  Sö: Fototips - Photoshop


  Vecka 49
  Må: Månadsutmaning - julinspirerad! :)
  Tis: Tisdagstipset - Kort med samma stämpel
  On: Magdas tipsar - Dillisar
  To: Tekniktipset - Öljetter
  Fre: Recept - julgodis med förpackning
  Lör: Kulturellt - Inspireras av julmusik
  Sö: Trendspaning - Tema saffran och apelsiner
 • Månadsutmaning

 • Kommentarer

 • Blog Stats

  • 246,754 hits

Glöm inte dina sommarfoton del 1 – KI Memories

Posted by PernillaTJ på 13 oktober 2008

Nu är hösten här ordentligt, och många av er håller säkert som bäst på med att scrappa och göra mysiga höstkort. Men ibland kan det vara kul att göra något annat, som t ex att scrappa sina sommarfoton. För visst är ni många som har en hel del sådana oscrappade? Därför tänkte vi bjuda på en inspirerande dag i sommarens tecken, med flera inlägg och smakprov från härliga kollektioner som passar utmärkt till alla somriga bilder! / Emma L, bloggredaktör

Till sommarfotona finns den perfekta kollektionen, nämligen KI Memories Bloom! Pappren är fantastiskt färgsprakande, dubbelsidiga och riktigt somriga. Jag har använt dem till layouter med foton från vår Thailandsemester och jag måste säga att de passar perfekt!

Här är bakgrunden turkosa Dandelions. Jag har också använt småbitar från Fly away , Sundress och Sparkles samt underbara lace cardstock Flutter lipstick.

Pappret Fly away med underbara gula fjärilar fick rymma en stor del av denna layout. Fjärilarna är stämpeln Swallowtail från Inkido som jag målat med ProMarkers, stämplat på vitt papper och klippt ut.

Barnen behandlades verkligen som kungar av alla barnkära thailändare. Här har jag använt pappret Sundress – båda sidorna faktiskt! Filten kommer från Fancy Pants och finns i fyndhörnan i flera färger. Skynda fynda!

Här har jag sytt fast remsor av Sundress, Fly away och Sparkles mot blå bakgrund. Jag älskar denna lace med fjärilar!

Till sist en underbar utsiktsplats! Bakgrunden är ”baksidan” av pappret LadybugFjärilar från lace cardstock igen, denna gång gröna. De snygga blommorna är Magdas egna.

Även Annika gillar KI Memories! Hon säger: ”Jag blir glad av både färger och mönster, och deras lace cardstock ger varje albumsida ett riktigt lyft”.

Om sin första layout säger Annika: ”Det är en underbar blå färg på Dandelion som jag använt som bakgrund här. Den andra sidan är underbart röd med små, små vita prickar. Det är omöjligt att säga vilken som är bak och framsida – båda är toppen! Till det blå passar det bra med den gröna lace cardstocken i form av fjärilar. Till skillnad från den tidigare versionen av lacen så är dessa lite skimrande, jättesnyggt! På en av fjärilarna har jag satt tre glazed brads som kropp.

Annika gjorde också en matchande layout med blå Bazzill cardstock som bakgrund och mönstrat papper samt fjärilar nertill.

Till den sista layouten har hon använt pappret Dandelions och återigen lace cardstock med fjärilar. Texten är skriven direkt på bakgrunden och färglagd med akvarellpennor.

/ Pernilla TJ

Ett svar to “Glöm inte dina sommarfoton del 1 – KI Memories”

 1. Ursnygga Lo´s, vilka härliga färger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: