**Magdas scrapbooking**

Vi har allt du behöver för att själv göra personliga album och kort

Party, party!

Posted by knorrigt på 1 november 2008

Vi firar vår nya blogg här i helgen och vad passar då bättre än en massa partyalster av olika slag?

Jag, Linda, är inte direkt någon partyprinsessa måste jag erkänna, så i vanlig ordning fick Max ta på sig rollen som huvudperson. Fotona är från hans födelsedag. Han har klätt upp sig i fluga, dukat fram tårtan och väntar på att gästerna ska komma. Otålig som ett litet barn är han när han vet att något ska hända, så husse fick gå ut och leka med honom en stund så att han kunde tänka på något annat.

Jag har använt tre av de nya papprena från Prima (kolla under nytt hos Magdas i shoppen), stickers från Sassafras, thickers och Pearl Maker i svart och vitt.

Titta så fint det blir med Pearl Maker! Enkelt är det också, bara dutta ut så mycket du vill ha ur flaskan. Det har verkligen blivit en ny favorit hos mig!

Pernilla TJ har scrappat en glittrig sida om den glada studenttiden. Glittrigt papper från MME:s Laundry Line, glitter die-cuts från Crate, glittrig chipboard MME och glitterthickers.

Carina har använt papper från Crate, Consideration (Prudence Collection) – den turkosa biten är baksidan på samma papper – turkos Pearl Maker, glittriga thickers och blommor från Prima – Belle Fleur.

Emma L bidrar med en glittrig layout i partystämning. Titeln ”Clamour for glamour” är titeln på en av The Arks låtar, som låg på P3:s tracklista exakt samma datum som fotot togs (som för övrigt kommer från en fest:)). För att förhöja temat har Emma dekorerat med bl a festlig tyll och PomPoms, glitterlim på rub-onsen (Fancy Pants), pärlor och Pearl Maker. Bakgrunden är ett Sassafras Robotics-papper.

Här är det fest!!! Vår kronprinsessa fyller år och firas i Borgholm. Marie har scrappat med papper från BoBunny, blommor från Prima, tyll och massor av Pearl Maker.

Annika har scrappat med läckra Bazzill Metallic Ziff som bakgrund. Pappret är glittrigt och ger en spännande lyster åt dina alster. Som dekoration ett kort från Jenni Bowlin, akrylfärg, thickers och några kristaller.

Pernilla R har gjort en layout helt utan mönstrade papper och istället använt en massa clearstamps!

Karin B har scrappat en sida om sin dotter och hennes kusin, två blivande partydrottningar? Hon har använt sig av papper från Basic Grey som hon glittrat till lite extra genom att använda sig av stickles från Ranger.

Parta inte för hårt ikväll nu bara! 😉

Kram Linda/Knorrigt

Lämna en kommentar