**Magdas scrapbooking**

Vi har allt du behöver för att själv göra personliga album och kort

Scrappa med Jack!

Posted by Annika på 7 juni 2008

Making Memories har flera härliga papper i milda, vackra färger i serien Jack.

Jag har gjort en albumsida med Stripe som bakgrund, eftersom killarna har randiga tröjor i ljusa färger.  Som dekoration klippte jag ut några djur från Jack Animals, rundade hörnen och chalkade med brunt och häftade fast dem på en bit band.

Emma L hade ett foto på sin katt där den orangeaktiga färgen i pälsen tas upp i papprets färger. Dessutom passade ju lejonen väldigt bra till! Av pappret Stripe gjorde hon en vågig kant, med en förpackningskartong från Fancy Pants clear-bokstäver som mall. Hålen är gjorda med håltång. Remsan med lejonen (Animals) klipptes ut med en scallopsax. Emma använde också en bit av det härliga pappret DieCut Stars med utskurna stjärnor, som gör att bakgrunden syns igenom.

Pernilla R har kombinerat papper ur serien Jack med anteckningskort ur ett block från serien Ella. Fotot har hon filat lite i kanterna med en nagelfil för att få en liten vit kant på – på så sätt flyter papperet inte in i bakgrunden som det annars kan göra. Pernilla har även använt Thickers från American Crafts, knappar från Rusty Pickle, fjärilsstämplar från Inkido (storlek: liten och mellan).

/Annika

Lämna en kommentar